22. listopadu

2. 11. 2008 19:01
Rubrika: Nezařazené

22. listopadu bude v katedrále sv. Štěpána vysvěcen nový biskup.

Zrovna koukám do kalendáře, to datum je pro tuto událost jako stvořeno. Podle starého kalendáře bude mít svátek můj drahý Nektarios z Eginy, metropolita pentapolský. Myslím, že může novému otci biskupovi moc pomoci. Byl opravdu příkladným pastýřem svých oveček. Často na Něj ostatní hrabali strašlivou špínu. Možná ze závisti... Ale pravda vyšla najevo a to díky tomu, že byl trpělivý. Tento světec může novému panu biskupu pomoci právě s trpělivostí, protože litoměřická diecéze je tak zubožená, ale pro trpělivého a upřímného pastýře to nebude veliká překážka, protože ten je spojený s Pánem).

Podle kalendáře katolických bratrů bude svátek sv. Cecílie. Tato světice je mi taky hodně blízká. I od ní může pan biskup čerpat sílu. S touto světicí může pan biskup neustále Pánu Ježíši pět v srdci píseň LÁSKY. Tak zůstane spolu s ní neustále v blízkosti našeho Pána a bude úplně zahlcený boží milostí.

Jak krásné datum. Pan biskup bude mít ku pomoci, spolu se všemi nebešťany, dva překrásné světce, ti mu budou pomáhat, nečeká ho nic jednoduchého, pomoc bude potřebovat.

Prosím Tě, svatý Nektarie, dej otci biskupovi trpělivost!!!!!

Prosím Tě, svatá Cecílie, zpívej neustále a spolu s panem biskupem Pánu píseň LÁSKY!!!!! 

PROSTE PÁNA BOHA ZA NÁS, AMEN

Zobrazeno 814×

Komentáře

Vianney

Doufám, že se dostanu alespon do katedrály, protože ministerku budou dělat jen bohoslovci (pokud jsem tedy dobře pochopil oznámení).

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio